Wie is Familie Duurzaam?

Lisa en Ella in de tuin onder een parasolHallo daar! Je ziet het goed: dit is de eerste blog op de website van Familie Duurzaam. Ik ben Lisa en degene die je hier voornamelijk zult aantreffen.

Ik stel me even voor in een paar kernwoorden:

  • Dertiger
  • (bonus)Moeder
  • Onliner/webredacteur
  • Gezelligheidsdier
  • Tripjesmaker
  • DIY-er (voor zover dat lukt)

Zoektocht naar duurzaamheid

Tot nu toe niet veel bijzonders he? En omdat ik vind dat ik wel wat moet toevoegen aan het wereldwijde web heb ik een plan. En dat gaat als volgt: in mijn 1,5 jaar als moeder heb ik best wat dingen moeten uitzoeken. Ik zocht dan meestal een duurzame en natuurlijke variant van iets wat nodig was voor de verzorging en opvoeding van Ella of voor ons huishouden.

Ik kan me voorstellen dat meer mensen zich daarop aan het oriรซnteren zijn. Dus om jou nou zoveel mogelijk tijd te besparen, als moeder of vader (of oma, opa, tante, oom, of wat dan ook ๐Ÿ™‚ ) of ander ‘duurzaam persoon wannabe’ ga ik via deze website de kennis die ik tot nu toe heb verzameld met je delen. Dan vind je hopelijk snel wat je zoekt en kan je de tijd die je overhoudt aan iets anders besteden. Slapen bijvoorbeeld…

Duurzame familie?

Verdienen we die titel nu? ‘Familie Duurzaam’? Nee hoor. Daarvoor valt er nog teveel te doen. Deze blog gaat dan ook vooral over de reis daar naartoe. En hopelijk inspireren we je en/of kunnen we van jou leren!

Ik wens je veel (lees)plezier en schroom niet om met tips en/of vragen contact op te nemen via lis@familieduurzaam.nl.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *