Wie is Familie Duurzaam?

Hallo daar! Ik ben Lisa. De persoon achter Familie Duurzaam. Moeder van Ella en vrouw van Frank.

Ik stel me voor in een paar kernwoorden:

  • Dertiger
  • (bonus)Moeder
  • Onliner/content creator
  • Tripjesmaker
  • DIY-er (voor zover dat lukt)
  • Hobbykok

Duurzaam leven is een avontuur

Ik wil je bedanken voor je komst naar deze website. In mijn 4 jaar als moeder heb ik best wat dingen moeten uitzoeken. Om jou die zoektocht te besparen schrijf ik er hier over. Ik hoop dat je er veel aan hebt tijdens je duurzame avontuur. Want duurzaam leven voelt voor mij als een avontuur. Omdat het leuk en spannend is. En omdat je er allerlei nieuws door meemaakt, leert en interessante mensen ontmoet. Want dat houdt op avontuur gaan in, toch? 

Het houdt ook in dat je op je tocht tegen dingen aanloopt. Dus bereid je daarop voor. De tocht is niet alleen leuk, maar ik kan je beloven dat hij de hobbels waard is en je erdoor groeit. Jij en de rest van de wereld kunnen er alleen maar mee winnen.

Duurzame familie, Lisa?

Verdienen we die titel nu? ‘Familie Duurzaam’? Nee hoor, ik vind van niet. Daarvoor valt er nog teveel te doen. Deze blog gaat dan ook vooral over de reis daar naartoe. En hopelijk inspireer ik je en/of kan ik van jou leren.

Ik wens je veel (lees)plezier en schroom niet om met tips en/of vragen contact op te nemen via lis@familieduurzaam.nl.