Hoe verduurzaam je je huurhuis? Iris deed het!

Iris Eva op haar dak met zonnepanelen

Via Instagram leerde ik Iris Eva kennen. Iris strijdt al een tijd met haar woningcoöperatie over het duurzamer maken van haar huis. Inmiddels is het tij aan het keren en is haar woning zelfs uitgeroepen tot DuurzaamWoonLab.

Duurzaamheidsplatform HetKanWEL

Sinds kort schrijf ik artikelen voor duurzaamheidsplatform HetKanWEL. Het leek me bij uitstek een kans om Iris te interviewen. Het werd een inspirerend en leerzaam gesprek. Ik maakte kennis met het fenomeen ‘natuurrouw’ en manieren waarop je regels te slim af kunt zijn. Maar bovenal met Iris Eva en dat er altijd een weg is, als je echt wilt.

Nieuwsgierig geworden? Lees het artikel en de tips over hoe je zelf je huurhuis kunt verduurzamen

Foto: Carel Schutte

Meer lezen en zien over duurzaamheid?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *